Baggelhuizerplas Assen

19 Juni gaven de renners van het VH team acte de présence in Assen. Het rondje aan de Baggelhuizerplassen is een redelijk traditioneel parcours met mooie single tracks en een paar pittige klimmetjes. Sander en Dennis moesten vroeg uit hun bed om op tijd voor de start om 9:30u te zijn. De start verliep chaotisch maar pakte goed uit voor hen beiden en de gehele wedstrijd reden ze samen op een tiende plek. De laatste ronde maakte Dennis een kleins foutje waardoor Sander als 10e en Dennis als 11e over de finish kwam. Bij de masters 30+ reed Chris Jan lek en reed Ruud volgens hem een baggerrace. Toch wist hij als tiende te eindigen dus dat beloofd wat voor de wedstrijden waarin hij wel lekker zit en geen pech heeft. Hielke heeft na de gewonnen wedstrijd in Montferland een rustperiode achter de rug. Toch wist hij na een slechte start, op het eerste meetpunt lag hij rond de 30e plek, zich terug te vechten naar een derde plek. Deze leek hij vast te kunnen houden totdat hij door een stuurfoutje kwam te vallen. De zesde plek viel hem vervolgens ten deel. Bij de funklasse reed Wouter een sterke race, hij wist te eindigen als 11e. Robert eindige rond de 30e plek en heeft na zijn klaplong de weg omhoog weer te pakken.