Streetrace Nijeveen

Maandag 20 juni. Normaal een beetje uitpeddelen en herstel. Vandaag de streetrace in Nijeveen. 40 minuten rammen en lekker naar huis zou je zeggen. Niets is minder waar. Op deze gedenkwaardige dag waarop in deze tijd van het jaar nog nooit zoveel regen is gevallen besluiten we toch te gaan rijden. Waarom? Denk aan al die vrijwilligers en sponsoren die al weken met de voorbereidingen bezig zijn en natuurlijk het publiek dat een leuke wedstrijd wil zien. Vijf jongens denken er net zo over in de sportklasse, een kleine 40 in de fun. Hielke rijdt sterk naar een tweede plek, Ruud en Sander worden respectievelijk vier en vijf. Erg om laatst te worden? Leuk is anders maar je moet je plek kennen. Bij de Funklasse besluit Christiaan er snel vandoor te gaan en met succes. Bij het ter perse gaan van dit stuk lag hij eerste en was zijn voorsprong erg groot. Robert had het lastig en moest wat plekken laten in deze lastige omstandigheden. Nu lekker op de bank weten we dat we deze dag niet snel zullen vergeten en zijn we blij dat we gegaan zijn. Vrijwilligers, sponsoren en publiek, bedankt voor jullie inspanningen en tijd en we hopen jullie niet teleurgesteld te hebben.